A mindennapi használati tárgyaink újrahasznosítására, új életre keltésére irányuló ötleteket,
tippeket,tanácsokat szeretnék kitárgyalni itt az ökoalkotások blogon .

2013. április 29., hétfő

GICCSGYÁR HA BEINDUL :D

:D A műanyag nem az én asztalom , de.....és meg kell mondjam nem valószínű hogy lesz több ilyen.....elindult a vezérhangya, és ilyenkor alkotni kell :D
A mindkét leánygyermekem nagy pónirajongó ,bár a nagy már kinőtt belőle -most éppen anime rajongó !-de  a kicsi vígan a közepében van éppen az imádatnak ,ezért anya nekiállt házat kreálni a póniknak,hát mégsem alhatnak a semmiben...ugye :D


Flakonból gyártott "készház"-ra esett a választás ,amit mindenki saját formájára alakíthat,díszíthet,kedve szerint.....ezek kicsi 23cm magas mosószeres flakonok ,pont póni méret :)

De aztán mivel az éppen kiürült flakonok száma 2 volt ,hát nem maradhatott üresen a másik sem ,van elég gyerek a rokonságban,és , hogy , hogy nem , de éppen a napokban volt szó a gyerekek állatválasztásáról, az unokanővérke aki +6 hónappal mondható nővérnek rókakedvelő ,míg a húga nyúlrajongó.


 Rókaodú készült fa erezettel ,és felfutó indákkal a második flakonból ,oldalt menekülő útvonallal , nehogy úgy járjon a kis róka mint Vuk családja....és most a tavaszi nagytakarítás idején, hát  gyorsan kifogyott egy harmadik flakon is hogy nyúlrajongó unokahugi is kaphasson egy nyúlüreget....


Nyulunk rókánk sajnos nincsen hogy bemutathassam mennyire kényelmes és otthonos is ez a fajta otthon ,és hogy az állatok mennyire jól érzik magukat benne , de talán leendő gazdáik majd beszámolnak erről :))

JÓ ALKOTÁST !


7806

2 megjegyzés:

  1. Én sem szeretem a műanyagot, de ez nagyon ötletes. Most sajnálom, hogy a fiam már nem játszik semmilyen kis figurával.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én örülök hogy ilyen kis méretű játékok a kedvencei most,és az oviban is nagy a pónirajongás :)most oda is csinálok egy póniházat...nemsokára megint kiürül egy flakon :)

      Törlés